WORKSHOP:
CALL FOR PARTICIPANTS

Join us for a workshop under the project “OPEN PRESEVO”, implemented by Organization REFORMA and supported by European Commission through the “Social Dialogue” program, facilitated by the Center for Regionalism from Novi Sad and the Mother Teresa Association from Pristina.

Participants will gain insights into understanding society’s main political and social challenges and explore strategies for active involvement in their resolution. Additionally, they’ll engage in exchanging experiences and opinions with fellow participants.

REGISTER NOW
LIGJERUES:

SHKODRAN HOTI

është redaktor i lajmeve në televizionin T7 dhe bashkë-autor e bashkë-moderator i emisionit “Majtas JO Djahtas”.

Ka përfunduar fakultetin e Shkencave Politike në UP, derisa është në përfundim të studimeve Master në Sociologji.

Ka qenë pjesë e Bordit të “Le Monde Diplomatique” në gjuhën shqipe, dhe pjesë e shumë aktiviteteve dhe trajnimeve nga organizata joqeveritare, që kishin fokus të drejtat e njeriut, marrëdhëniet ndëretnike dhe çështjet ambientaliste.

df2b6557-34f8-4e2f-af4f-a838fa848fa4